снимка БулфотоВМРО, ВОЛЯ и НФСБ създадоха нова коалиция под названието Българските

...
снимка БулфотоВМРО, ВОЛЯ и НФСБ създадоха нова коалиция под названието Българските
Коментари Харесай

Каракачанов, Симеонов и Марешки се сляха

снимка Булфото

Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ и НФСБ сътвориха нова коалиция под названието „ Българските патриоти “, с която ще се явят на изборите на 11  юли. Без водачите в листите новата групировка дава поръчка за продължение на твърдата политика в отбрана на националните ползи, се споделя в известие, изпратено до медиите.

Днес, 20 май 2021 година, трите партии подписаха предизборно съглашение, с което сложиха и началото на обещаното обединяване на патриотичния бранш в България.

Патриотичната коалиция се сплотява към 10 съществени правилото. Водещи измежду тях са национално помиряване и преустановяване на междуинституционалните войни; повишение на приходите и пенсиите; ограничения против монополите и картелите, приемане на Закон за частния фалит; превъзмогване на демографската катастрофа; недопускане на Движение за права и свободи в ръководството на България; самостоятелна и националноотговорна външна политика; отбрана на обичайното семейство и недопускане на еднополови бракове; преустановяване на обществения паразитизъм; въвеждане на учебен ценз при гласуване; децентрализация; нулева приемливост към корупцията; нов Обществен контракт и други

„ Българските патриоти – Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ и НФСБ “, дават поръчка за работа в името на всеки български жител и изрично и непримиримо отстояване на националните ползи на България.

Ето и 10-те правилото, които изведоха като цели:

1. БЪЛГАРИЯ ИМА НУЖДА ОТ НАЦИОНАЛНО ПОМИРЕНИЕ И ЕДИНСТВО, преустановяване на междуинституционалните войни и езика на омразата, с цел да се подсигурява държавността в името на жителите и на националните ползи. Осигуряване на цялостна бистрота в работата на институциите. Фокусиране върху неотложните цели на обществото.

2. Повишаване на приходите на българските жители. Справедливо преизчисляване на всички пенсии и обезпечаване на почтени старини на българските пенсионери. Подкрепа на бизнеса в България. Мерки против произвола на монополите и картелите. Приемане на Закон за частния банкрут. Защита на българския интерес при концесиониране  на естествените благосъстояния.

3. Демографската злополука е най-голямата опасност пред България. За превъзмогване на демографската злополука са нужни бързи, сложни и съответни ограничения. Подкрепа на грамотната раждаемост, дейни просемейни политики и стратегии за завръщане на нашите сънародници от чужбина.

4. Недопускане на Движение за права и свободи и други антиконституционни етнически партии в ръководството на България. Гарантиране на националната сигурност.

5. Независима националноотговорна външна политика, отстояваща единствено и само ползите на България. Противопоставяне на неоосманизма, незаконната миграция и опитите на Брюксел да постанова непознати на българския народ идеологии. Защита и поддръжка на българските общности зад граница. Твърдо отстояване на историческите български ползи в районен съд Македония.

6. Защита на обичайното българско семейство и фамилни полезности. Съгласно Конституцията фамилията е съюз сред мъж и жена. Недопускане на еднополовите бракове и джендър идеологията в страната ни.

7. Прекратяване на обществения паразитизъм. Премахване на привилегиите за маргиналните цигански общности и противозаконни гета, които стават генератори на закононарушения, детска раждаемост, следен избор. Всички български жители имат идентични права и отговорности. Толерирането на едни за сметка на други е неприемливо. Неграмотните лица, неизпълнили конституционното си обвързване за обучение до 16-годишна възраст, да нямат право да гласоподават.

8. Повече власт при хората: въвеждане на районно самоуправление и разширение на пълномощията на общините; финансиране на дребните общини и гарантиране на спазването на правилата на самостоятелност на институциите и разделянето на управляващите. Облекчаване на процедурата за осъществяване на национални референдуми по значими за нацията въпроси.

9. Нулева приемливост към корупцията на всички равнища и към назначението на виновни постове на фрагменти с незадоволителна или несъответствуваща за поста подготовка.

10. Готови сме да стартираме дебата за нов Обществен контракт, за основаване на механизъм за повишение на персоналната отговорност на политическите лица, както и за премахване на функционалните неуредици при държавното ръководство.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР